Brothers in Health Waalwijk

Personal Training op maat

Start met Personal Training in Waalwijk met Brothers in Health. Naast een vestiging in Kaatsheuvel, heeft Brothers in Health in de zomer van 2021 haar deuren geopend aan de Elzenweg in Waalwijk. Binnen in de unieke ruimtes van de nieuwe sportschool “The Local Gym” staan we klaar om jou te helpen en om doelen te behalen. Wat deze doelen ook zijn, afvallen, aankomen of gewoon in beweging blijven, onze gemotiveerde Personal Trainers staan dagelijks voor je klaar.

We hebben onze beste specialisaties voor jou gebundeld

Personal Training

Sport vrij in thelocalGym om zo naast je sessies nog alles in huis te halen. Onze trainers helpen je op weg.

HIIT Trainingen

Snel en effectief. Binnen deze kort en krachtige trainingen haal jij eruit wat er in zit.

Voedingsadvies

Een sterk voedingsplan staat als een huis. Onze voedingsconsulenten helpen je graag bij het creëren van dit plan.

Ons team

Damian

Damian is een fanatiek sporter en draagt zijn enthousiasme graag over aan anderen. Wat jouw doelen ook zijn, Damian weet je te motiveren en doelen te bereiken!

Angelo

Angelo richt zich op Personal Training en Small Group. Bij deze trainingen zoekt hij de combinatie met voeding door zijn specialisaties gewicht consulent en obesitas/eet gedrag.

Robin

Robin is mogelijk bekend vanuit thelocalGym waar hij sinds dag 1 werkt. Met zijn 13 jaar ervaring in de fitness branch heeft hij veel ervaring en kennis opgedaan om jou te helpen met het behalen van je doelen en het laten genieten van sporten.

Verken onze blogpagina en laat je verrassen door de blog's geschreven door onze eigen trainers

HIIT training ?

Een HIIT Training heeft een duur van 30 minuten. Dat de training van korte duur is, wordt door vele sporters als een voordeel gezien, in minder tijd kan namelijk wel hetzelfde trainingseffect worden gerealiseerd.


Kortom:

  • Kan jouw motivatie wel een boost gebruiken?
  • Wil je een kort en krachtige warkout?
  • Behoefte om in een traject aan de slag te gaan?
  • Ben je klaar voor een topconditie?