Over Brothers in Health

Zonder plezier ben je nergens

Sporten leuk maken

Bij Brothers in Health wordt je uitdaagt tot het leiden van een flexibel en gezond leven. We geloven niet in quick fixes. De gezondheid van onze sporters nemen we serieus. Daarom creƫeren we samen duurzame gewoontes. Hiervoor gebruiken we een combinatie onze jarenlange ervaring en wetenschappelijk bewezes methoden.

Het begon als iets kleins..

Maar is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot iets veel groters. Met een vestiging in Kaatsheuvel en Waalwijk verzorgen wij iedere week gemiddeld 70 (Personal) Trainingen waar niet alleen wij, maar ook de sporters veel plezier aan beleven. Plezier is wat bij ons voorop staat, ondanks het harde werken, staat een glimlach aan het eind van iedere training centraal.

Ons team

Angelo

Angelo richt zich op Personal Training en Small Group. Bij deze trainingen zoekt hij de combinatie met voeding door zijn specialisaties gewicht consulent en obesitas/eet gedrag.

Rens

 Rens is als Personal Trainer extra gespecialiseerd in het geven van medische trainingen voor mensen met lichamelijk klachten. Daarnaast een grote affectie met Crossfit Trainingen en HIIT Trainingen.

Roy

Roy heeft met zijn diploma Sport en Bewegen op zak al een aantal jaar ervaring als Personal Trainer. Met ook Fitvak A en Fitvak B op zak is hij een gecertificeerde trainer die anderen weet te stimuleren en motiveren.

Damian

Damian is een fanatiek sporter en draagt zijn enthousiasme graag over aan anderen. Wat jouw doelen ook zijn, Damian weet je te motiveren en doelen te bereiken!

Melissa

Melissa geeft al een hele tijd groepslessen. Van Zumba tot HIIT, tot Yoga. Naast de groepslessen heeft ze veel ervaring met het begeleiden van zwangeren en pas bevallen moeders.

Robin

Robin is mogelijk bekend vanuit thelocalGym waar hij sinds dag 1 werkt. Met zijn 13 jaar ervaring in de fitness branch heeft hij veel ervaring en kennis opgedaan om jou te helpen met het behalen van je doelen en het laten genieten van sporten.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Kortom het zijn toppers!

Na bijna een jaar bij Brothers heb ik het nog altijd erg naar mijn zin. Er heerst altijd een fijne sfeer met persoonlijke aandacht en dat helpt enorm! Ontzettend fijne gevarieerde trainingen, hele goede zaal en de enthousiasme van de Brothers maakt het compleet!


Hande Karasu

Fun en fitness

Sporters starten bij ons om duurzame routines op te bouwen. Een gezond voedings- en trainingsplan waar je nog jaren op kan teren. Dat betekent flexibele en duurzame routines opbouwen. Zo geven we een paar keer per week gas geven maar kun je ook genieten in het weekend.

Wat zou jij kiezen?

Personal Training

Dit is jouw stok achter de deur. Volg Personal Training en maak die stap naar een sterker en fitter lichaam.

HIIT Training

Kort maar krachtig. Binnen 30 minuten halen we alles er uit wat er in zit. Makkelijk te combineren met je agenda.

Ondernemers

Zorg als ondernemer goed voor jezelf. Sporten is namelijk goed voor zowel het lichaam als de geest.

Klaar om fit te worden?

Top, je de eerste stap is gezet. Goed zo! Kom langs voor een kennismaking waarin we jouw doelen bespreken. Zo kunnen we een plan van aanpak maken hoe je de beste versie van jezelf neer gaat zetten!