OVER ONS

Waarom Brothers in Health?

Wij, van Brothers in Health, zijn gemotiveerde Personal Trainers die jou helpen om je doelen te behalen. Heb jij persoonlijke doelen op het gebied van voeding en/ of sport? Dan staan wij de popelen om samen met jou aan de slag te gaan. Afvallen, aankomen, spiermassa opbouwen, in beweging blijven, wat je doel ook is, ons team staat voor je klaar.

Wat begon als iets kleins is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot iets veel groters. Met een vestiging in Kaatsheuvel en Waalwijk  verzorgen wij iedere week gemiddeld 70 (Personal) Trainingen waar niet alleen wij, maar ook de sporters veel plezier aan beleven. Plezier is wat bij ons voorop staat, ondanks het harde werken, staat een glimlach aan het eind van iedere training centraal.

Naast het feit dat wij als Personal Trainers veel gemeen hebben, heeft ieder van ons zijn eigen specialiteiten, diploma’s en certificaten. Maak hieronder kennis met ons team!

Ik wil trainen bij Brothers in Health!

De trainers

Angelo Kerst


Vestiging: Kaatsheuvel & Waalwijk

Gespecialiseerd: Angelo richt zich op Personal Training en Small Group. Bij deze trainingen zoekt hij de combinatie met voeding door zijn specialisaties gewicht consulent en obesitas/eet gedrag.

Rens Smit


Vestiging: Kaatsheuvel

Gespecialiseerd: Rens is als Personal Trainer extra gespecialiseerd in het geven van medische trainingen voor mensen met lichamelijk klachten. Daarnaast een grote affectie met Crossfit Trainingen en HIIT Trainingen.

Roy Dekkers


Vestiging: Kaatsheuvel

Gespecialiseerd: Roy heeft met zijn diploma Sport en Bewegen op zak al een aantal jaar ervaring als Personal Trainer. Met ook Fitvak A en Fitvak B op zak is hij een gecertificeerde trainer die anderen weet te stimuleren en motiveren.

Melissa van der Marel-Lentink


Vestiging: Kaatsheuvel

Gespecialiseerd: Melissa geeft al een hele tijd groepslessen. Van Zumba tot HIIT, tot Yoga. Naast de groepslessen heeft ze veel ervaring met het begeleiden van zwangeren en pas bevallen moeders.

Nicole de Rooij


Vestiging: Waalwijk

Gespecialiseerd: Nicole is werkzaam als voedingsconsulent en leefstijlcoach. Naast haar ervaring in de sportschool en als (gym)leerkracht in het basisonderwijs weet ze hoe ze iemand met plezier kan laten bewegen! Ze heeft ook ervaring als beweegdeskundige overgewicht en obesitas.

Damian Smit


Vestiging: Waalwijk

Gespecialiseerd: Damian is een fanatiek sporter en draagt zijn enthousiasme graag over aan anderen. Wat jouw doelen ook zijn, Damian weet je te motiveren en doelen te bereiken!