Welkom op onze Blog pagina

Welkom!

Welkom bij onze blog over personal training en voeding! Bij Brothers In Health geloven we dat een gezonde levensstijl de basis vormt voor een sterk en energiek leven. In deze blog delen we graag onze expertise en praktische tips om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken en een evenwichtige relatie met voeding op te bouwen.

Of je nu net begint met je fitnessreis of al ervaring hebt met personal training, we hebben iets voor iedereen. We zullen ingaan op onderwerpen zoals effectieve trainen, het nut van eiwitten en waarom plezier tijdens het sporten belangrijk is.

Onze deskundige trainers en voedingsdeskundigen delen hun inzichten, zodat je beter kunt begrijpen hoe je je lichaam optimaal kunt voeden en sterker kunt maken. We bespreken verschillende trainingen en waarom voeding zo belangrijk is.

Of je nu geïnteresseerd bent in gewichtsverlies, spieropbouw, algemene fitheid of simpelweg meer wilt weten over de impact van voeding op je gezondheid, onze blog staat vol met waardevolle informatie en praktische tips om je op weg te helpen.

Blader door onze artikelen, laat je inspireren en neem de controle over je gezondheid. We zijn blij om samen met jou opzoek te gaan naar een betere versie van jezelf.

Blogs over training 
Blogs over voeding

Blogs over training

HIIT training

"Hoe HIIT Training je Fitheid naar een Hoger Niveau Kan Tillen: Ontdek de Kracht van Korte en Intensieve Workouts!"
Personal training

"Versterk je Lichaam en Bereik je Fitnessdoelen met Personal Training: Ontdek de Kracht van Individuele Begeleiding!"
Belang van de juiste sportschool

Kies een sportschool die bij jou past voor optimale motivatie en consistentie. Diverse trainingsopties, positieve sfeer en passende faciliteiten verhogen de fitnesservaring.

Kracht training

"Ontketen Je Innerlijke Kracht met Krachttraining: Haal het Maximale Uit Je Workouts en Bereik Je Fitnessdoelen!"
Blogs over voeding

Calorieën

Ontdek de waarheid over calorieën in onze blog! Leer hoe calorieën werken, hoe ze invloed hebben op gewichtsverlies of -toename, en krijg handige tips voor het beheersen van je calorie-inname voor een gezonde levensstijl.

Eiwitten

"Eiwitten: Bouw Spieren, Herstel en Voed je Lichaam met de Kracht van Voedzame Proteïnen!"

koolhydraten

"Kcalorien Berekenen: Een Gids voor het Optimaliseren van Je Voeding en Het Behalen van Je Gezondheids- en Fitnessdoelen!"Vetten

Ontdek de verschillende soorten, hun rol in een gezond dieet, en welke voedingsmiddelen goede vetten bevatten. Krijg inzicht en handige tips voor een gebalanceerde vetinname.


Handige tips om snoepen te voorkomen

"Verleiding Weerstaan: Ontdek Effectieve Tips om Te Stoppen met Snoepen en Gezonde Gewoonten te Ontwikkelen!"

intermittent fasting

"Intermitterend Fasting: Haal het Beste uit Je Voedingspatroon en Bereik Gezondheidsvoordelen met Periodiek Vasten!"

Marcel en Josien Gillis

''we zullen blijven zweten door/voor ze''

Ruim anderhalf jaar sporten / trainen we inmiddels bij Brothers in Health. Bevalt prima, meestal bij Rens maar de vervangers Roy en Angelo zijn ook zeker aan te raden. Mooi te ervaren is dat ieder toch zijn eigen aanpak heeft. Qua training lekker divers en uitdagend, goed op de persoon afgestemd. Kortom erg tevreden en we zullen blijven zweten door/voor ze.

Klaar om fit te worden?

Top, je hebt jezelf goed ingelezen. kom langs voor een kennismaking waarin we jouw doelen bespreken. Zo kunnen we een plan van aanpak maken hoe je de beste versie van jezelf neer gaat zetten!