Personal Training

Zoals de naam ‘Personal Training’ zelf al zegt, gaan wij als personal trainers één op één met jou aan de slag om jouw doelen omtrent je gezondheid te behalen. Dit doel kan van alles zijn, denk hierbij aan verantwoord afslanken, conditie op peil houden of daadwerkelijk sterker worden. Als personal trainers kunnen we de trainingen op jouw doel samenstellen en is het aan jou hoe vaak je van deze training gebruik wil maken.

 

Geen één training zal bij ons hetzelfde zijn. We houden graag de variatie in de oefeningen om zo het beste resultaat neer te zetten. Een personal training sessie duurt één uur en zal plaatsvinden met één van onze trainers. Onze voorkeur gaat uit om je traject te doorstaan samen met één trainer, zodat deze precies weet hoe ver je ent en wat de volgende stap is. Uiteindelijk sta jij bij Personal Training op nummer 1.

 

Het voordeel wat vele sporters aan personal training ervaren is de privacy. Brothers in Health beschikt over een privéruimte, zodat alle focus op jou ligt. Naast de privéruimte kan de personal training ook in de ruimte fitness plaatsvinden als jij als sporter daar geen problemen mee hebt. Door deze beide ruimtes kan de training perfect worden samengesteld naar jouw doel.

 

Sport je toch liever met zijn tweeën of in een kleine groep? Kijk ook eens naar ons aanbod Duo Personal Training of Small Group Training.