PERSONAL TRAINING

Personal Training bij Brothers in Health

Wil jij graag sporten, maar lukt het je niet alleen? Wil je meer motivatie en sport je graag met plezier? Dan is Personal Training iets voor jou. Zoals de naam ‘Personal Training’ al zegt, gaan wij als Personal Trainers één op één met jou aan de slag om jouw doelen omtrent je gezondheid te behalen. Dit doel kan van alles zijn, denk hierbij aan verantwoord afslanken, conditie op peil houden of daadwerkelijk sterker worden. Als Personal Trainers kunnen we de trainingen op jouw doel samenstellen en is het aan jou hoe vaak je van deze training gebruik wil maken.

Sport je toch liever met zijn tweeën of in een kleine groep? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende informatie aanvragen

Variatie en privacy

Geen één training zal bij ons hetzelfde zijn. We houden graag de variatie in de oefeningen om zo het beste resultaat neer te zetten. Een sessie duurt 60 of 30 minuten en zal plaatsvinden met één van onze personal trainers. Onze voorkeur gaat uit om je traject te doorstaan samen met één trainer, zodat deze precies weet hoe ver je bent en wat de volgende stap is. Uiteindelijk sta jij bij Personal Training op nummer 1.

Het voordeel wat vele sporters aan Personal Training ervaren is de privacy. Brothers in Health beschikt over een privéruimte, zodat alle focus op jou ligt. Naast onze eigen trainingsruimte kan de training ook in de fitness ruimte van The Local Gym plaatsvinden, maar alleen als jij als sporter daar geen problemen mee hebt. Door deze beide ruimtes kan de training perfect worden samengesteld naar jouw doel.

Personal Training Kaatsheuvel
Personal Training Kaatsheuvel

Locatie: Kaatsheuvel

Kom langs in Kaatsheuvel en volg Personal Training in onze eigen ruime trainingsruimte en maak gebruik van alle Fitness apparaten in de sportschool. Zo kunnen we alle oefeningen uitvoeren die aansluiten bij jouw doelen. Met een fijne en gezellige sfeer maken we ook graag tijd voor een drankje en een goed gesprek.

Tel: +31 6 21564434
Email: info@brothersinhealth.nl

Personal Training Kaatsheuvel

Locatie: Waalwijk

Kom langs in Waalwijk en kijk je ogen uit in de nieuwe sportschool van The Local Gym. Hier beschikken we over een eigen en ruime trainingsruimte waar we Personal Training kunnen geven in alle privacy. Daarnaast hebben we wel alle fitness apparatuur tot onze beschikken om zo de training aan te laten sluiten aan jouw doelen. Uiteraard staat gezelligheid bij ons voorop en leren we elkaar graag beter kennen!

Tel: +31 6 21564434
Email: info@brothersinhealth.nl

Personal Training Waalwijk