HIIT Training

HIIT Training bij Brothers in Health

Wil jij graag doelen behalen met sporten, maar heb je weinig tijd? Dan is HIIT Training iets voor jou. HIIT staat voor High Intensity Interval en zoals de naam al zegt, ga je in intervallen van hoge intensiteit afwisselen met korte periodes van rust. Om de training intensiever te maken hoef je niet langer door te gaan. Je kunt daarvoor simpelweg het rusten iets korter maken, of de intensieve intervallen iets langer.

Een HIIT Training heeft een duur van 30 minuten. Dat de training van korte duur is, wordt door vele sporters als een voordeel gezien, in minder tijd kan namelijk wel hetzelfde trainingseffect worden gerealiseerd.

Liever met een groepje? Sport je toch liever met zijn tweeën of in een kleine groep? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Intake gesprek

Nog nooit een stap gezet binnen een sportschool of heb je geen idee hoe je er fysiek aan toe bent? Heb je interesse, maar zou je graag eerst kennis willen maken?

Dat kan allemaal tijdens een eerste gratis consult. We bespreken wie je bent, wie wij zijn en wat je graag wilt bereiken. Je komt er zo achter of HIIT Training samen met Brothers in Health is wat bij jou past!

Plan een vrijblijvende afspraak
Personal Training Kaatsheuvel
Personal Training Kaatsheuvel

Locatie: Kaatsheuvel

Kom langs in Kaatsheuvel en volg Personal Training in onze eigen ruime trainingsruimte en maak gebruik van alle Fitness apparaten in de sportschool. Zo kunnen we alle oefeningen uitvoeren die aansluiten bij jouw doelen. Met een fijne en gezellige sfeer maken we ook graag tijd voor een drankje en een goed gesprek.

Tel: +31 6 21564434
Email: info@brothersinhealth.nl

Personal Training Kaatsheuvel

Locatie: Waalwijk

Kom langs in Waalwijk en kijk je ogen uit in de nieuwe sportschool van The Local Gym. Hier beschikken we over een eigen en ruime trainingsruimte waar we Personal Training kunnen geven in alle privacy. Daarnaast hebben we wel alle fitness apparatuur tot onze beschikken om zo de training aan te laten sluiten aan jouw doelen. Uiteraard staat gezelligheid bij ons voorop en leren we elkaar graag beter kennen!

Tel: +31 6 21564434
Email: info@brothersinhealth.nl

Personal Training Waalwijk