Personal Training

Wil jij graag sporten, maar lukt het je niet alleen? Of heb je een gebrek aan motivatie? Dan is personal training iets voor jou. Zoals de naam ‘Personal Training’ al zegt, gaan wij als personal trainers één op één met jou aan de slag om jouw doelen omtrent je gezondheid te behalen. Dit doel kan van alles zijn, denk hierbij aan verantwoord afslanken, conditie op peil houden of daadwerkelijk sterker worden. Als personal trainers kunnen we de trainingen op jouw doel samenstellen en is het aan jou hoe vaak je van deze training gebruik wil maken.

 

Geen één training zal bij ons hetzelfde zijn. We houden graag de variatie in de oefeningen om zo het beste resultaat neer te zetten. Een sessie duurt één uur en zal plaatsvinden met één van onze personal trainers. Onze voorkeur gaat uit om je traject te doorstaan samen met één trainer, zodat deze precies weet hoe ver je bent en wat de volgende stap is. Uiteindelijk sta jij bij Personal Training op nummer 1.

 

Het voordeel wat vele sporters aan personal training ervaren is de privacy. Brothers in Health beschikt over een privéruimte, zodat alle focus op jou ligt. Naast onze eigen trainingsruimte kan de training ook in de fitness ruimte van thelocalGym plaatsvinden, maar alleen als jij als sporter daar geen problemen mee hebt. Door deze beide ruimtes kan de training perfect worden samengesteld naar jouw doel.

 

Sport je toch liever met zijn tweeën of in een kleine groep? Kijk ook eens naar ons aanbod Duo Personal Training of Small Group Training.