Personal HIIT Training

Wil jij graag doelen behalen met sporten, maar heb je weinig tijd? Dan is HIIT training iets voor jou. HIIT staat namelijk voor High Intensity Interval Training. Het idee van een HIIT workout is, zoals de naam al zegt, dat je intervallen van hoge intensiteit afwisselt met korte periodes van rust. Om de training intensiever te maken hoef je niet langer door te gaan. Je kunt daarvoor simpelweg het rusten iets korter maken, of de intensieve intervallen iets langer. De training is door ons als personal trainers geheel zelf in te vullen naar jouw niveau of doelen.

 

Een HIIT training heeft een duur van 30 minuten. Dit in tegenstelling tot de andere trainingen die één uur duren. Dat de training van korte duur is wordt door vele sporters als een voordeel gezien. In minder tijd kan namelijk wel hetzelfde trainingseffect worden gerealiseerd.

 

Wil je dus het uiterste uit je training halen? Kies dan voor HIIT training! Interesse in een HIIT Training of heb je een vraag? Plan dan vandaag nog een gratis intake gesprek met ons.