Brothers in Health Kaatsheuvel

Personal training op jouw niveau


Start met Personal Training in kaatsheuvel met Brothers in Health. Naast een vestiging in Waalwijk, heeft Brothers in Health in de zomer van 2019 haar deuren geopend aan de Amerikastraat 14 kaatsheuvel. Binnen in de unieke ruimtes van de nieuwe sportschool “The Local Gym” staan we klaar om jou te helpen en om doelen te behalen. Wat deze doelen ook zijn, afvallen, aankomen of gewoon in beweging blijven, onze gemotiveerde Personal Trainers staan dagelijks voor je klaar.

Bij Brothers in Health maken we onderscheid in Personal Training en HIIT Trainingen. Bij Personal Training gaan we in een tijdsbestek van 60 of 30  minuten aan de slag met jouw doel. Dit is één op één en kan plaatsvinden in zowel onze eigen trainingsruimte als in de sportschool.

We hebben onze beste specialisaties voor jou gebundeld

Personal Training

Sport vrij in thelocalGym om zo naast je sessies nog alles in huis te halen. Onze trainers helpen je op weg.

HIIT Trainingen

Snel en effectief. Binnen deze kort en krachtige trainingen haal jij eruit wat er in zit.

Voedingsadvies

Een sterk voedingsplan staat als een huis. Onze voedingsconsulenten helpen je graag bij het creëren van dit plan.

Small Group training

Samen sporten? Goed idee! In een kleine groep krijg je wel de persoonlijke aandacht en motiveer je elkaar. 

Rens

 Rens is als Personal Trainer extra gespecialiseerd in het geven van medische trainingen voor mensen met lichamelijk klachten. Daarnaast een grote affectie met Crossfit Trainingen en HIIT Trainingen.

Melissa

Melissa geeft al een hele tijd groepslessen. Van Zumba tot HIIT, tot Yoga. Naast de groepslessen heeft ze veel ervaring met het begeleiden van zwangeren en pas bevallen moeders.

Robin

Robin is mogelijk bekend vanuit thelocalGym waar hij sinds dag 1 werkt. Met zijn 13 jaar ervaring in de fitness branch heeft hij veel ervaring en kennis opgedaan om jou te helpen met het behalen van je doelen en het laten genieten van sporten.

Angelo

Angelo richt zich op Personal Training en Small Group. Bij deze trainingen zoekt hij de combinatie met voeding door zijn specialisaties gewicht consulent en obesitas/eet gedrag.

Roy

Roy heeft met zijn diploma Sport en Bewegen op zak al een aantal jaar ervaring als Personal Trainer. Met ook Fitvak A en Fitvak B op zak is hij een gecertificeerde trainer die anderen weet te stimuleren en motiveren.

Klaar om fit te worden?

Top, je de eerste stap is gezet. Goed zo! Kom langs voor een kennismaking waarin we jouw doelen bespreken. Zo kunnen we een plan van aanpak maken hoe je de beste versie van jezelf neer gaat zetten!