Brothers in Health Waalwijk

Personal Training op maat


Start met Personal Training in Waalwijk met Brothers in Health. Naast een vestiging in Kaatsheuvel, heeft Brothers in Health in de zomer van 2021 haar deuren geopend aan de Elzenweg in Waalwijk. Binnen in de unieke ruimtes van de nieuwe sportschool “The Local Gym” staan we klaar om jou te helpen en om doelen te behalen. Wat deze doelen ook zijn, afvallen, aankomen of gewoon in beweging blijven, onze gemotiveerde Personal Trainers staan dagelijks voor je klaar.


We hebben onze beste specialisaties voor jou gebundeld

Personal Training

Sport vrij in thelocalGym om zo naast je sessies nog alles in huis te halen. Onze trainers helpen je op weg.

HIIT Trainingen

Snel en effectief. Binnen deze kort en krachtige trainingen haal jij eruit wat er in zit.

Voedingsadvies

Een sterk voedingsplan staat als een huis. Onze voedingsconsulenten helpen je graag bij het creëren van dit plan.

Ons team

Damian

Damian is een fanatiek sporter en draagt zijn enthousiasme graag over aan anderen. Wat jouw doelen ook zijn, Damian weet je te motiveren en doelen te bereiken!

Nicole

Nicole is werkzaam als voedingsconsulent en leefstijlcoach. Naast haar ervaring in de sportschool en als (gym)leerkracht in het basisonderwijs weet ze hoe ze iemand met plezier kan laten bewegen! Ze heeft ook ervaring als beweegdeskundige overgewicht en obesitas.

Robin

Robin is mogelijk bekend vanuit thelocalGym waar hij sinds dag 1 werkt. Met zijn 13 jaar ervaring in de fitness branch heeft hij veel ervaring en kennis opgedaan om jou te helpen met het behalen van je doelen en het laten genieten van sporten.

HIIT Training bij Brothers in Health

Een HIIT Training heeft een duur van 30 minuten. Dat de training van korte duur is, wordt door vele sporters als een voordeel gezien, in minder tijd kan namelijk wel hetzelfde trainingseffect worden gerealiseerd.


Kortom:

  • Kan jouw motivatie wel een boost gebruiken?
  • Wil je een kort en krachtige warkout?
  • Behoefte om in een traject aan de slag te gaan?
  • Ben je klaar voor een topconditie?