VOEDINGSADVIES

Brothers in Health kan je helpen

Weet jij geen raad met je voeding of wil je een gezondere levensstijl krijgen? Bij Brothers in Health kunnen we je daar bij helpen. Voeding hoort gezond, puur, eenvoudig en lekker te zijn. Daarom werken wij bij Brothers in Health niet met ingewikkelde diëten, want niemand kan dat volhouden. Wij streven naar een gezondere levensstijl dat bij jou past en waarbij je je goed voelt.

Samenwerking met The Lifestyle Change

Wij werken samen met Nicole van The lifestyle change. Nicole is een gediplomeerd voedingsspecialist en leefstijlcoach. Samen met Nicole zal je teruggaan naar de basis en werk je stap voor stap naar een verantwoord eetpatroon toe. Hierbij is het belangrijk dat het past bij jou als persoon, zodat je het lang vol kunt houden.

Wil jij een gezondere levensstijl of afvallen? Plan dan een gratis intakegesprek met ons en laten we samen gaan kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Plan een vrijblijvende afspraak

“Ga niet diëten, maar kies voor een voedingsadvies dat bij jou past en vol te houden is”

Voedingsadvies

Voeding combineren met sport

Sport en voeding zijn twee belangrijke pijlers die bij welk doel dan ook, op elkaar afgestemd horen te zijn. Wie denkt dat je minder moet eten als je wilt afvallen, heeft het fout. Zeker als je gaat sporten is het belangrijk dat je van te voren genoeg eet, maar ook weer niet te veel. Het vinden van deze balans kan nog wel eens lastig zijn.

Overweeg dus zeker om zowel trainingen, maar ook voedingsadviezen te volgen. Met opleidingen, cursussen en diverse ervaringen helpen wij van Brothers in Health jou graag!