REVIEWS

Na bijna een jaar bij Brothers heb ik het nog altijd erg naar mijn zin. Er heerst altijd een fijne sfeer met persoonlijke aandacht en dat helpt enorm! Ontzettend fijne gevarieerde trainingen, hele goede zaal en de enthousiasme van de Brothers maakt het compleet!

Kortom het zijn toppers!

Hande Karasu

Deze personal trainers zijn een topteam. Ze weten mij weer elke week te motiveren en inspireren. Ik kom er graag sporten elke week, zowel bootcamps als HIT-training. Top.

Peter Verschueren

Leuke en uitdagende trainingen. Afwisselend wat het leuk maakt. Goede personal trainers die weten wat goed is. Als je op zoek bent naar personal training, is dit zeker een aanrader.

Jesse Schoenmaker –

Ik heb het geweldig naar mijn zin bij Brothers in Health. Persoonlijke aandacht en op maat gemaakt sporten maakte mij steeds fitter

Joop Smit

Bijna al weer een jaar
Sport ik bij “the Brothers” daar
Rens, Angelo en Roy staan altijd klaar
Steeds een les op maat, echt waar
Met veel enthousiasme en afwisseling
Doet ieder hier zijn ding
Motivatie, grenzen verleggen, uitdaging
Wij doen small group personal training
Dus hier moet je wezen, hier moet je zijn
Sporten bij Brothers in Health is echt fijn
Mocht je twijfelen, neem dit dan aan…
Het is een lage drempel om over te gaan

Joleen van Heijst –

Brothers in Health is een top team met gespecialiseerde trainers die je op een fijne manier op weg helpen je doelen te bereiken. Ze hebben een mooie functionele zaal waar je, je eigen snel thuis voelt!

Martijn Zeeuw

Rens, Angelo en Roy top trainers die het uiterste uit je halen!

Charlotte Snijders –

Wij sporten nu al een half jaar bij de brothers in health, en hebben het super naar onze zin. We krijgen uitstekende begeleiding en worden gemotiveerd om alles eruit te halen wat er in zit! Afwisselende trainingen, geen training is hetzelfde.

Jolanda Klijn

Brothers in health echt top, ze helpen je echt om je doelen te behalen. De jongens zijn echt de beste, weten waar ze mee bezig zijn en ook nog eens super gezellig en leuk stuk voor stuk kan er bij niet 1 zeggen die is minder. Ik heb een hekel aan de sportschool, maar ga al 2 jaar 1 a 2x in de week naar deze jongens. Echt een aanrader ook als je niet van sporten houd. Elke week weer nieuwe oefeningen het is echt nooit saai. Toppertjes dus.

Cindy Vrinten –

Brothers in Health staat voor sportiviteit, creativiteit en gezelligheid. Elke week weten deze personal trainers ons weer te motiveren om te komen sporten, geen één week is hetzelfde, altijd gevarieerde lessen, zeker een aanrader.

Colinda Huijsman –

Top trainers! Enthousiast en professioneel met persoonlijke aandacht.
Bente Pit –

Is de volgende review van jou? Plan een vrijblijvende afspraak bij één van onze trainers en kom erachter of wij jouw kunnen helpen bij het behalen van jouw doelen.

Plan een vrijblijvende afspraak