PERSONAL TRAINING KAATSHEUVEL

Brothers in Health Kaatsheuvel

Brothers in Health is gevestigd aan de Amerikastraat in Kaatsheuvel. Binnen in de sportschool van de “The Local Gym” beschikken wij over onze trainingsruimte waar we graag samen met jou aan de slag gaan om doelen te bereiken.

Meer over Brothers in Health

Personal Training en HIIT Trainingen

Bij Brothers in Health geven we Personal Training en HIIT Training in Kaatsheuvel. Tijdens een Personal Training sessie van 60 minuten gaan we aan de slag met jouw doel, afvallen, spiermassa opbouwen of gewoon lekker in beweging blijven. Dit zoen we zo vaak in de week als jij wilt. Het verschil met een HIIT Training is het tijdsbestek. HIIT Trainingen zijn trainingen van 30 minuten waarbij er meer intensiteit van je wordt gevraagd en je in een korter tijdsbestek je doelen behaalt.

Wij hebben zowel onze eigen trainingsruimte als de gehele sportschool tot onze beschikking om samen met jou aan de slag te gaan. Zo is er privacy en kunnen we tot het uiterste gaan met alle apparaten die er staan.

Bij ons is het ook zeker mogelijk om in duo’s of in kleine groepen te sporten. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, wij staan voor je klaar!

6 weken plan


12 lessen van een half uur
Inclusief sportschema
Toegang tot TheLocalGym
Optie om te verlengen
Optie voeding begeleiding mogelijk
Alleen in Kaatsheuvel
✓ Plezier in het sporten staat op #1

Plan een vrijblijvende afspraak
Personal Training Kaatsheuvel
Personal Training Kaatsheuvel

De trainers in Kaatsheuvel

Angelo Kerst


Vestiging: Kaatsheuvel

Gespecialiseerd: Angelo richt zich op Personal Training en Small Group. Bij deze trainingen zoekt hij de combinatie met voeding door zijn specialisaties gewicht consulent en obesitas/eet gedrag.

Rens Smit


Vestiging: Kaatsheuvel

Gespecialiseerd: Rens is als Personal Trainer extra gespecialiseerd in het geven van medische trainingen voor mensen met lichamelijk klachten. Daarnaast een grote affectie met Crossfit Trainingen en HIIT Trainingen.

Roy Dekkers


Vestiging: Kaatsheuvel

Gespecialiseerd: Roy heeft met zijn diploma Sport en Bewegen op zak al een aantal jaar ervaring als Personal Trainer. Met ook Fitvak A en Fitvak B op zak is hij een gecertificeerde trainer die anderen weet te stimuleren en motiveren.

Melissa van der Marel-Lentink


Vestiging: Kaatsheuvel

Gespecialiseerd: Melissa geeft al een hele tijd groepslessen. Van Zumba tot HIIT, tot Yoga. Naast de groepslessen heeft ze veel ervaring met het begeleiden van zwangeren en pas bevallen moeders.