FYSIO THERAPIE: MEDI FYSIO

Vanaf heden werken wij samen met Medi Fysio Kaatsheuvel. Dit is een reguliere fysiotherapiepraktijk, die net als Brothers In Health gevestigd is in sportschool ThelocalGym te Kaatsheuvel. Binnen de praktijk is fysiotherapeut Jasper de Gardeijn werkzaam. Hij is gespecialiseerd in sportblessures en vindt het belangrijk om te helpen met uw fysieke klachten.

Mensen kunnen fysieke klachten ervaren aan het bewegingsapparaat tijdens of na het sporten. Dit kunnen klachten aan bijvoorbeeld de enkel, knie, heup, rug of schouder zijn. Wanneer deze klachten ervaren worden is het noodzakelijk dit tijdig te signaleren, zodat blessures op langere termijn voorkomen worden.

Door menig artsen of medisch specialisten wordt als primair advies ´rust´ gegeven. Echter kan rust in veel gevallen persoonlijke doelstellingen in de weg staan. Middels de samenwerking die wij met Medi Fysio Kaatsheuvel hebben kunnen wij samen met de fysiotherapeut onderzoek bij u doen of een sport- en bewegingsanalyse maken naar aanleiding van eventueel fysieke klachten die u ervaart. Middels deze samenwerking kunnen wij kennis uitwisselen en ons voor laten lichten door de therapeut over Personal Training en samen trainingsschema’s op maat maken. Zo hoeft u geen rust te nemen en kunt u met een minimaal risico op blessures verdergaan met het behalen van uw persoonlijke doelen.

Medifysio