The lifestyle change

Op het gebied van voeding en lifestyle werken wij veel samen met Nicole, eigenaar van The lifestyle change. Zij is zich na de opleiding PABO gaan interesseren in voeding en het helpen van mensen door middel van leefstijlverbetering. Nadat Nicole haar opleiding tot voedingsconsulent heeft afgerond is ze ons gaan assisteren met het helpen en begeleiden van onze klanten. Wat tot nu heeft geleid tot goede resultaten! Door deze samenwerking kunnen wij nog meer bieden op het gebied van voeding en voornamelijk verschillende manieren van begeleiding hierin. Zo kan er een persoonlijk voedingsschema gemaakt worden. Daarnaast kunnen we bruikbaar advies geven in voedingsconsulten, waardoor je meer grip krijgt op een gezonde leefstijl.

Voedingsadvies bij voedingsconsulent

 

Nicole aan het woord: 

Ik ben een gediplomeerd voedingsspecialist en leefstijlcoach. Daarnaast ben ik vanaf januari 2019 werkzaam bij thelocalGym. Als voedingsspecialist zal ik je begeleiden op het gebied van voeding. Daarnaast zullen we ook je beweging bespreken. Tijdens de consulten gaan we samen aan de slag met jouw doel en bespreken wat wel en wat niet voor jou werkt. Voor iedereen werkt namelijk iets anders. Het is jouw leefstijl waar ik mijn advies op aanpas! Als ervaringsdeskundige weet ik wat een gezonde leefstijl voor je fysieke- en mentale gezondheid kan betekenen. Naast de voeding en beweging zullen we daarom ook aan de slag gaan met de mindset. Hierdoor pakken we niet alleen de klacht aan, maar staan we ook stil bij een mogelijke oorzaak van de klacht. Door de oorzaak aan te pakken kunnen we nieuwe gedragspatronen vormen en de oude doorbreken. Hierdoor creëren we samen een leefstijl die je wèl voor de rest van je leven vol kunt houden!

Naast mijn werkzaamheden binnen thelocalGym en Brothers in Health ben ik actief bezig met het opzetten van mijn eigen praktijk rondom voeding en coaching. Neem gerust een kijkje op mijn site!

Diploma's: 

  • PABO (leerkracht basisonderwijs)
  • Leerkracht lichamelijke opvoeding
  • Kinder-EHBO
  • Voedingsconsulent/gewichtsconsulent
  • Leefstijlcoach