Small Group Training

Een training die plaatsvindt in een kleine groep van minimaal 3 tot maximaal 8 personen noemen we Small Group Training. Deze groep is geheel zelf samen te stellen, haal daarom al je vrienden, familie of zelfs collega’s bij elkaar en ga samen aan de slag. Spreek vaste uren af zodat jullie de doelen op het gebied van sporten kunnen combineren met plezier.

 

Plezier staat ook voorop bij ons als personal trainers. Wij willen het beste uit de Small Group Trainingen halen en stellen deze samen naar jullie behoeftes. Geen één training zal hetzelfde zijn, we laten jullie elkaar motiveren en uitdagen om zo het beste resultaat te behalen. Weet ook dat jullie de kosten delen, waardoor Small Group Training voor iedereen betaalbaar is. De training van gedurende één uur vindt plaats in onze privéruimte waar wij beschikken over de nieuwste sportattributen.

 

Hoe vaak jullie als groep gebruik willen maken van deze training is geheel aan jullie. Mocht het ook een keer voorkomen dat er één van jullie niet aanwezig kan zijn, is dat voor de rest van de groep geen probleem en kan de training gewoon doorgaan!

 

Interesse in een Small Group Training of heb je een vraag? Neem vandaag nog contact met ons op!