Small Group Training

Heb jij regelmatig smoesjes om niet te hoeven sporten? Of vind je sporten heel erg saai? Maar wil je wel graag doelen bereiken op het gebied van sport? Dan is small group training iets voor jou. Met small group training ga je in een kleine groep van minimaal 3 tot maximaal 8 personen aan de slag. Deze groep is geheel zelf samen te stellen, waardoor je met je vrienden, familie of zelfs collega’s kunt sporten. Spreek vaste uren af, zodat jullie de doelen op het gebied van sporten kunnen combineren met plezier. Hierdoor wordt het minder saai en kun je elkaar motiveren om iedere week te gaan.

 

Plezier staat bij ons als personal trainers voorop. Wij willen het beste uit de Small Group Trainingen halen en stellen deze samen aan de hand van jullie behoeftes. Geen één training zal hetzelfde zijn. We laten jullie elkaar motiveren en uitdagen om zo het beste resultaat te behalen. Weet ook dat jullie de kosten delen, waardoor Small Group Training voor iedereen betaalbaar is. De training duren ongeveer één uur en vinden plaats in onze privéruimte in thelocalGym waar wij beschikken over de nieuwste sportattributen.

 

Hoe vaak jullie als groep gebruik willen maken van deze training is geheel aan jullie. Mocht het ook een keer voorkomen dat er één van jullie niet aanwezig kan zijn is dat voor de rest van de groep geen probleem en kan de training gewoon doorgaan!

 

Interesse in een Small Group Training of heb je een vraag? Neem vandaag nog contact met ons op!